Olen Sanna Tuovinen ja asun perheeni kanssa omakotitalossa Jaalassa, joka on pieni maalaiskunta Kouvolan ja Heinolan välissä. Kennelnimen Caa-Allepo, joka tarkoittaa oeuchua-kielellä "koira ilman vaatteita" Kennel nimen olen saanut vuonna 2001.


Amerikankarvatonterrieri (AHT) on vallannut minun sydämmeni totaallisesti ihanalla olemuksellaan. Kasvatan pienimuotoisesti terrierejä perheemme parissa. Valitsen jokaisen yhdistelmän tarkoin. Rotumääritelmän mukaisista vanhemmista ja luonteeltaan tasapainoisia koiria terveyttä unohtamatta. Pentueiden vanhemmilla on voimassa olevat terveystulokset ja terveystulokset näkyvät aina pentue ilmoituksessa. 

             

Koiramme ovat osa perhettämme. Koirat ovat minulle ystäviä, joiden kanssa vietetäänn aikaa paljon yhdessä. Meillä asuu tällä hetkellä yksi Perunkarvatontakoiraa, kaksi Amerikankarvatonterrieri ja Rottaterrieri. Rottaterrieri on tullut lisäämään geenipoolia meidän terrieri linjoihin, muutenkin uusia ja kiinnostavia linjoja hankitaan aikaajoin Suomesta tai ulkomailta.


Koirista haluan kokoajan oppia lisää, niin järjestän koira-aiheisia luentoja/tapahtumia. Syksyllä olisi tarkoitus laajentaa tietotaitoa eläimistä lisää. Olen myös VIPstoren jälleenmyyjä. Toiminimellä Sanna Tuovinen.